CSOK 2022 feltételei új Szocpol: családi otthonteremtési kedvezmény

CSOK 2022 - családi otthonteremtési kedvezmény

CSOK 2022 - családi otthonteremtési kedvezmény

Érkezik a CSOK

2015. január 01. - Slickk

Az Emberi Erőforrások Minisztériumához tartozó összes ágazat költségvetése nőhet a jövő évben – közölte október 28-i budapesti sajtótájékoztatóján Balog Zoltán. A miniszter bejelentette: növelni fogják a nyugdíjak vásárlóértékét.

2015. július 1-jén életbe lép az új szocpol

 

A 2015. évi büdzséről Balog Zoltán elmondta: a következő években a családok megerősítése a fő cél, továbbá az, hogy egyre több gyermek szülessen Magyarországon. Hozzátette: azt is szeretnék, ha egyre több olyan családban születne gyermek, ahol képesek és alkalmasak a szülők a munkavállalásra.

A kormány kitért a családi otthonteremtési kedvezmény kialakítására is: 2015. július 1-jétől 700 ezertől 1,17 millió forintig igénybe vehető támogatás, nemcsak új lakás vásárlására, építésére, hanem használt lakás vásárlásra, meglévő lakás bővítésére is. Jövőre 4 milliárdból 10-11 ezer családnak adnak többlettámogatást ennek keretében.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csaladi-otthonteremtesi-kedvezmeny.blog.hu/api/trackback/id/tr997029573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lakog 2015.05.15. 08:28:05

Nem bonyolult ez. A neten már most találni hozzá egész használható kalkulátorokat a témában, amivel gyorsan át lehet látni a kérdést. (pl.: www.fhb.hu/maganszemelyek/Allami-tamogatas/Lakasepitesi-tamogatas-(szocpol)/szocpol-jogosultsag-ellenorzo-kalkulator)
süti beállítások módosítása